Rosa fotohøst og skoletrøbbel

Idag kom jeg for seint på skolen. Og for å forstå hvorfor må vi spole tilbake til i går kveld. Det hele begynner med at jeg har besøk og ikke kan gjøre leksene jeg burde gjort for lenge siden. Klokken nærmer seg ni idet jeg bestemmer meg for å begynne på djevelskapen. Tre refleksjonsnotat skal jeg produsere i løpet av kort tid og jeg skal opp tidlig dagen etter. Det er ikke lett å jobbe med lekser når faner som facebook og blogger lyser imot meg som vårens første solskinn. Det er plutselig veldig mye viktig jeg må gjøre som går på bekostning av leksejobbingen. Den lille viseren på klokka har uten videre nærmet seg tallet ti, og jeg har bare produsert et notat. Two more to go. Dette helvete vedvarer ytteligere en og en halv time, og følelsen av utmattelse overumpler meg idet øyeblikket jeg trykker "levér". 

Jeg var så trøtt. Herregud, så trøtt, jeg orka ikke å pusse tenna engang! Og dere vet den følelsen at man bare må sove, at det er viktig å få nok søvn, at man snart skal stå opp. Da går det ikke ann å sove veitu. Da ligger man våken og kaver i sengetøyet, som en strandet hval. Hvis jeg bare kommer til vannet, da får jeg sove. Jeg veit ikke helt hvor jeg skal overføre vannet fra metaforen til senga, men det får så være. Dagen etter utfordrer jeg slumreknappen igjen. Kvart på åtte snur jeg meg for å se hva klokka er. Kvart over åtte er den faktisk. SVARTE! Tida lurte meg igjen. 

Jeg kaster meg på bysykkelen etter enda en gang å ha hoppet over tannpussen. Jeg er fullstendig klar over hvor livsfarlig jeg er utrustet med denne raske sykkelen. Jeg suser forbi mannen i gata, uten en eneste barmhjertig tanke i hodet. En voldsomt genial avledningsmanøver ender opp i knall og fall for min del, og så usynlig jeg kan bli, triller jeg sykkelen til det fordømte avanserte sykkelstativet. Etter en lang heistur kaster jeg meg inn i klasserommet, svett og rød som en norsk sydenturist og puster lettet ut. Ti minutter senere oppdager jeg at jeg er i feil klasserom...

Uansett, her er noen bilder jeg tok i går, håper dere liker de!3 kommentarer

Bølla

07.10.2013 kl.15:09

Hahaha

Mamma

07.10.2013 kl.16:26

Elsker teksten din OG bildene dine! Du er god!

Maren

07.10.2013 kl.16:50

Haha, typisk deg ! <3

Skriv en ny kommentar

Anniken Aronsen

Anniken Aronsen

19, Oslo

Navnet er Anniken, byen er Oslo og tilværelsen er student.

Kategorier

Arkiv

hits