Frekke faenskap

La oss bare ha èn ting klart. Jeg liker ikke å banne. Men i noen tilfeller må det til, og i noen tilfeller må det til som overskrift i et blogginnlegg. La meg fortelle hele historien:

En dag fikk jeg en sjelden følelse. Jeg fikk lyst til å blogge. Og for å blogge, trenger man som oftest en datamaskin. Problemet var bare det, at den macen jeg liksom skulle eie, var ingen steder å finne. Jeg gjennomsøkte hver eneste lille centimeter av de non-å-førti kvadratmeterne i leiligheten. Niks, ingen mac. Litt pussig at den skulle opphøre å eksistere i mitt eget hjem, sånn ca. rett etter at jeg og min roomie hadde vært så gjestfire og disponert kåken til en gjeng festglade Halloween-folk.

Hvis du ikke har gjort opp regnestykket, skal jeg gjøre det enkelt for deg. Noen på den festen har sannsynligvis hatt lyst på den macen litt for mye, og tenkt at "Den hadde nok sett mye finere ut hos meg". Jeg sier sannsynligvis fordi jeg selvfølgelig ikke kan være sikker. Men når den macen har støva ned i flere dager, og ikke har vært med meg på tokt ut av huset, så gjør man seg opp noen tanker. Og vi låser alltid, ALLTID, etter oss når vi går ut av huset, så det er ingen mulighet for at noen kunne "gått feil" og tatt med seg "feil mac". 

Jeg håper selvfølgelig på den dagen, hvor macen bare ligger på et særdeles lurt sted, et sted i denne leiligheten som bare har forsvunnet langt bak i hukommelsen. Men det stedet er hverken oppvaskmaskinen eller frysern, og heller ikke langt inne i de sykdomsbefengte gamle sofaene fra finn. 

Jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffet, kunne jeg sagt her. Men jeg er fly forbanna over den frekke faenskapen, som har tatt MIN mac, med årevis av arbeid og minner i. Så til den skyldige: neste gang du skal stjele, stjel fra noen med overflod, og ikke en fattig student som er AVHENGIG av den macen. Eller ta Christian Louboutinsene. De er riktignok dyre, men de kan erstattes.

Hvis du leser dette, og kommer på "hei, det var jo meg som stjal den macen", så veit du hvor jeg bor. Bare å ringe på. Du kan godt legge macen utenfor døren, så slipper du et velrettet slag i tjuvefleisen. 

Over og ut.(hvis du allikevel skulle finne på å dukke opp på døra, så er det dette som kommer til å møte deg).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anniken Aronsen

Anniken Aronsen

20, Oslo

Navnet er Anniken, byen er Oslo og tilværelsen er student.

Kategorier

Arkiv

hits