Ønskelisten 2015

Når er det snart jul (igjen), og snart begynner bestemødre og fettere å mase om hva jeg ønsker meg til jul (neida, dere maser ikke). Som regel går jeg daglig rundt med en liste over hva jeg ønsker meg (uansett årstid), men når noen først spør, så er den lista forduftet. Derfor tente jeg å være forberedt i år. Her familie, venner, og dere hemmelige beundrere, get the shopping on! Egentlig ønsker jeg mest at den dritten som stjal macen min leverer den tilbake, men det er vel heller større sjanse å få Isabel Marant-skjørtet til jul. Ikke at jeg forventer det av noen altså, men et ønske er et ønske.

 


1. Planlegger fra Day Design. // 2. Lue fra Monki. // 3. Genser fra Zara. // 4. Polaroidkamera fra Milla Boutique. // 5. Sko fra Chloé. // 6. Skjørt fra Isabel Marant. // 7. Kjede fra Björg. // 8. BH fra H&M. // 9. iPhone-deksel fra Kate Spade.

Hva ønsker du deg til jul?

2 kommentarer

Christine

20.11.2014 kl.22:34

Elsker BHen!

Mamma

20.11.2014 kl.22:50

Victoria Secret N.Y. for å handle Bh? Det hadde vært noe det :D

P.S.! Må fylle kalenderen først ..... og har ikke begynt, det vil si bortsett fra den ene tingen :o Hva ønsker du mest i kalenderen, bittesmå pakker, sjokolade, flaxlodd eller litt av hvert ....?

Skriv en ny kommentar

Anniken Aronsen

Anniken Aronsen

20, Oslo

Navnet er Anniken, byen er Oslo og tilværelsen er student.

Kategorier

Arkiv

hits